Špekáček na scénu!
Jak poznáte ten pravý? Je v něm vepřové a hovězí maso, a hlavně kousky špeku – ostatně díky nim získal své jméno.
1865
Jsme lidé z Ambiente a chceme, abyste o našem mase věděli vše. Spolu s našimi řezníky a kuchaři popisujeme partie, sdílíme recepty a ukazujeme postupy. Budeme rádi, když vám bude chutnat v našich restauracích, i doma u rodinného stolu.
Chcete se nás na něco zeptat? Zajímá vás nějaký recept? Ozvěte se nám!
Jak poznáte ten pravý? Je v něm vepřové a hovězí maso, a hlavně kousky špeku – ostatně díky nim získal své jméno.
Vraťte se s námi o deset let zpátky, kdy začali kuchaři z Ambiente stařit první české steaky!
Taktiky, které se v praxi osvědčily profesionálním kuchařům. Vše od výběru uhlí až po závěrečný „úklid“.
Máte chuť na libovější, nebo prorostlejší maso? Na kotletě z přeštíka najdete obojí.