Na 4 porce potřebujete:
320 g malého ořechu
houbový olej
lanýžový olej
maldonská sůl
celý pepř
120 syrových žampionů, nakrájených na tenké plátky
hrst lístků hladkolisté petržele
kapary z medvědího česneku (můžete použít i klasické)
- Vyndejte maso z lednice a hned ho krájejte na tenké plátky.
- Jednotlivé plátky vložte mezi dva pečicí papíry. Plochou paličkou maso opatrně rozklepejte do stran tak, aby pokrylo celý talíř.
- Přendejte na talíř, osolte a opepřete čerstvě namletým pepřem. Decentně pokapejte houbovým a lanýžovým olejem. Oleje jsou velmi aromatické, proto stačí opravdu jen pár kapiček.Ozdobte plátky žampionů, lístky petržele a na závěr přidejte několik kuliček kaparů.

Mohlo by vás zajímat