Vždycky platí základní pravidlo – porcujte maso tak, abyste si pak do pusy dali sousto s co nejkratším vláknem. V opačném případě si totiž místo delikátní chuti užijete hlavně dlouhé žvýkání.
Jsme lidé z Ambiente a chceme, abyste o našem mase věděli vše. Spolu s našimi řezníky a kuchaři popisujeme partie, sdílíme recepty a ukazujeme postupy. Budeme rádi, když vám bude chutnat v našich restauracích, i doma u rodinného stolu.
Chcete se nás na něco zeptat? Zajímá vás nějaký recept? Ozvěte se nám!
Chystáte se na steaky pro partu přátel? Kupte maso v celku a naporcujte ho až doma. Každou partii je však potřeba krájet trochu jinak. Řezník Martin Plachý z Našeho masa vám poradí, podle čeho se orientovat.
Vždycky platí základní pravidlo – porcujte maso tak, abyste si pak do pusy dali sousto s co nejkratším vláknem. V opačném případě si totiž místo delikátní chuti užijete hlavně dlouhé žvýkání.