Facebook Instagram

Medium rare Vánoce aneb Čím obdarovat milovníky masa

144
14. prosince 2022 Autor: Klára Kvitová Foto: Honza Zima

Nádobí, dárkové poukázky, degustační večeře, nože, knihy, nebo celá Pražská šunka? S našimi tipy vykouzlíte úsměv na tváři každého masaře!

Poukázka do Umu

Dárková poukázka na kulinářský kurz do pražského centra Um je pod stromečkem sázka na jistotu. Pro masaře doporučujeme kurzy s hlavním řezníkem Ambiente Fandou Kšánou. Na kurzu Čestr a přeštík se obdarovaný naučí všechny kuchařské evergreeny z masa těchto českých plemen. Steaky, carpaccio, tatarák – a k tomu několik omáček a příloh.

Ambi poukázka i do Našeho masa!

Dalším příhodným obálkovým dárkem je karta nabitá na libovolnou hodnotu. Uplatnit ji můžete ve všech restauracích Ambiente. Na maso doporučujeme hlavně Kantýnu, Čestr, U Kalendů, Brasileiro – a samozřejmě řeznictví Naše maso, kde si kromě lahůdek z teplého pultu rovnou nakoupíte i domů.

Večeře od řezníka

Po covidové pauze Naše maso opět rozjelo oblíbené Večeře od řezníka. Na jeden večer se spustí velký stůl, který v řeznictví přes den visí u stropu, a bude se servírovat velkolepá večeře, při které ochutnáte maso všech úprav i řeznické podpultovky a rarity. Jak Večeři od kosti pořídit, zjistíte zde.

Večeře od kosti

Obdarujte rodinu jedním velkým zážitkem plným toho nejlepšího masa z Kantýny! Večeři od kosti nyní koupíte jako komplet zážitek o deseti chodech pro šest osob. Všechny informace najdete tady.

Nože z Našeho masa

Každý, kdo někdy doma připravoval steak, ví, že bez dobrého nože se neobejde! Nože, na které nedají dopustit řezníci a kuchaři, koupíte v e-shopu Našeho masa.

Pánev a nádobí Fabini

Nádobí značky Fabini byste našli ve všech kuchyních Ambiente. Hrnce, rendlíky, a hlavně pánve na steaky toho vydrží opravdu hodně a vyplatí se do nich investovat. Pod stromečkem zaručeně potěší každého kulinářského fajnšmekra.

Dárková krabice z Našeho masa

Do bedýnky v Našem mase zabalili pět masových specialit v konzervě, sušené maso jerky, kampotský pepř a „must have“ pro přípravu steaků – maldonskou sůl. K objednání v e-shopu Našeho masa.

Talíře z Našeho masa s tematickým obrázkem

Kdo by se nechtěl projíst k dalšímu steaku na talíři! Originální porcelánové talíře z Dubí s ilustrací steaku, mlýnku na maso, přeštíka, čestru a spol. mají na eshopu Jídlo a radost nebo v Klubu Ambiente.

Kuchařské a řeznické knihy

V e-shopu Našeho masa, Jídlo a radost nebo v Klubu Ambiente pořídíte nejrůznější knihy o řeznickém řemesle a technikách, ale také klasické kuchařské knihy s tipy, jak připravit dokonalý steak.

Pražská šunka

Celá kýta Pražské šunky pod stromečkem? Takový dárek se jen tak nevidí! O svátcích navíc budete mít dostatek času (a návštěv!) na to, abyste ji společně celou spořádali. Tipy, jak tuhle delikatesu uchovávat a podávat, najdete na stránkách Našeho masa.

Oběd pro dalšího

Lidé bez domova nebo v tíživé sociální situaci si o mase mohou často nechat jen zdát. Splňte jim sen a darujte jim teplé jídlo v Lokále, Café Savoy, Esce nebo Pizze Nuova. Poukázky na oběd putují do neziskovek, které pomáhají lidem bez domova, samoživitelkám a seniorům.

Mohlo by vás zajímat
Vánoční vinná salsiccia z Našeho masa

Zkuste na Vánoce něco nového!

Více zde

Marinované hovězí z Čestru

Načíst další článek...