Na jednu porci tataráku budete potřebovat:
- 145 g hovězího zadního
- 35 g nadrobno nakrájené cibule
- 17 g kyselé okurky nadrobno nakrájené
- 1 žloutek
Na marinádu
- 10 g hořčice
- 25 g kečupu
- 1 g mleté sladké papriky
- 3 g soli
- 0,5 g drceného kmínu
- 1 g worchesteru
- 1 g čerstvě mletého černého pepře
3 krajíce chleba
stroužky česneku na potření
Postup:
- Maso umelte v mlýnku najemno. Dbejte na to, aby byl mlýnek vychlazený, maso do něj dávejte přímo z lednice.
- Umleté maso pořádně promíchejte s cibulí, okurkami, žloutkem a marinádou.
- Podávejte s topinkami potřenými pořádnou vrstvou česneku.

Mohlo by vás zajímat