Facebook Instagram

Tatarák z Našeho masa

3599
28. prosince 2018 Autor: Klára Kvitová Foto: Honza Zima

Každý má svůj „nejlepší“ recept na tatarák a řeznictví Naše maso taky. Jejich trik je jednoduchý – stačí kvalitní maso a pár ingrediencí, které doma najdete vždycky.

Na 2 porce:

300 g hovězího zadního
40 g bílé cibule, nakrájené nadrobno
40 g kyselé okurky, nakrájené nadrobno
1 žloutek
1 lžička naší hořčice
1 lžička olivového oleje
sůl a pepř dle chuti

  1. Maso umelte v mlýnku najemno v Našem mase ho melou nadvakrát. Dbejte na to, aby byl mlýnek vychlazený, třením totiž vzniká teplo a maso by se mohlo rychleji kazit.
  2. Umleté maso pořádně promíchejte s cibulí, okurkami, žloutkem, hořčicí a olivovým olejem. Osolte a opepřete. Nakonec vytvarujte pomocí kovového razidla.
  3. Podávejte s topinkami a nešetřete česnekem.
Mohlo by vás zajímat
Utopenec z Lokálu

Utopte si ho sami!

Více zde

Trhané hovězí maso z Kantýny

Načíst další článek...